چه چیزی کم آبی و کمر درد را به هم مرتبط می‌کند؟

کم آبی و کمر درد می‌تواند به هم مرتبط باشد. کم آبی باعث از دست دادن آب دیسک‌های ستون فقرات و در نتیجه کمر درد می‌شود. وقتی دیسک‌ها آنطور که باید هیدراته نمی‌شوند، به ستون فقرات شوک ناشی از حرکات وارد می‌شود که منجر به درد می‌شود.
کم آبی و کمر درد
مقالات فیزیوتراپی

این مقاله را با دیگران به اشتراک بگذارید

کم آبی و کمر درد

دیسک‌های کوچک و ژله مانندی در ستون فقرات وجود دارند که تقریبا ۷۵ درصد از آنها آب است. حلقه بیرونی که به آن هسته پالپوسوس نیز می‌گویند و حلقه داخلی عمدتا آب است. در طول روز، آب به آرامی از دیسک‌های ستون فقرات خارج می‌شود.

اگر دیسک‌های ستون فقرات به خوبی هیدراته نشده باشند، نمی‌توانند آنطورکه باید از ستون فقرات حمایت و محافظت کنند. دیسک‌های ژله مانندی که بین هر چند مهره قرار دارند از ستون فقرات شما در برابر ساییدگی محافظت می‌کنند و شوک حرکات روزمره را جذب می‌کنند. اگر آنها نتوانند به درستی عمل کنند، استرس بیشتری به ستون فقرات وارد می‌شود که باعث تورم، درد و حتی برآمدگی دیسک می‌شود.

هر سیستمی در بدن شما، خواه اندام‌ها، عضلات، خون یا ستون فقرات، تحت تاثیر میزان آبی که مصرف می‌کنید قرار می‌گیرد. اگر به اندازه کافی نوشیدنی ننوشید، بدن شما نمی‌تواند در بالاترین حد خود عمل کند و در بدترین حالت ممکن است عواقب جدی از جمله کمر درد داشته باشد.

پشت ما شبکه‌ای از ماهیچه‌ها، تاندون‌ها، رباط‌ها، مهره‌ها و دیسک‌های مهره‌ای دارد که به طور هماهنگ برای حمایت از بدن ما کار می‌کنند و به حرکات مختلف اجازه می‌دهند.

کمردرد به درد در ناحیه پشت گفته می‌شود و گاهی اوقات درد تا پاها می‌رسد. همچنین می‌تواند باعث درد در سایر قسمت‌های بدن (شانه، گردن، سر و بازوها) شود. کمردرد ممکن است به دلایل مختلفی رخ دهد که نوشیدن آب کم می‌تواند یکی از آنها باشد.

کم آبی چگونه باعث کمر درد می‌شود؟

کم آبی بدن می‌تواند دلیل کمردرد ما باشد. دیسک‌های کوچک مهره‌ای مهره‌های ستون فقرات ما را به هم متصل می‌کنند. این دیسک‌ها حاوی یک ماده ژله مانند است که عمدتا حاوی آب است. حلقه‌های بیرونی و داخلی دیسک نیز از مقدار زیادی آب تشکیل شده است.

دیسک مهره به عنوان یک بالشتک در بین دو مهره عمل می‌کند. آنها بیشتر شوک ناشی از حرکات روزانه ما را جذب می‌کنند و از ستون فقرات ما محافظت می‌کنند.دیسک‌های مهره‌ای ما در طول روز به آرامی آب را آزاد می‌کنند و در شب دوباره خود را پر می‌کنند. ما باید با نوشیدن آب زیاد هیدراته بمانیم تا دیسک‌هایمان هیدراته بمانند و از ستون فقراتمان محافظت کنند.

اما زمانی که به اندازه کافی نوشیدنی نمی‌نوشید، آب کافی در بدن شما برای آبرسانی مجدد دیسک‌ها وجود ندارد و آنها شروع به کوچک شدن می‌کنند. اینجاست که مشکلات شروع می‌شوند.

یادتان هست که گفتیم ماده ژله مانند وسط دیسک‌های شما به عنوان ضربه‌گیر عمل می‌کند؟ وقتی دیسکی کم آب می‌شود، تقریبا تمام وزن شما را روی حلقه بیرونی دیسک می‌اندازد، حلقه‌ای که برای حمل چنین بار سنگینی طراحی نشده است و در واقع می‌تواند تحت فشار شروع به فروپاشی کند.هنگامی که یک دیسک فرو می‌ریزد، حتی در یک سطح جزئی، می‌تواند شروع به اعمال فشار بر روی اعصاب حساس در ستون فقرات کند که می‌تواند باعث درد در سراسر بدن شود.

 

کم آبی و کمر درد

عواقب کم آبی کمر درد

در هنگام تبادل مایع درون دیسکی (جایگزینی مایع قدیمی با مایع جدید) در شب، بافت‌های دیسک ما خود را با آبی که در طول روز مصرف کرده‌ایم، آبرسانی می‌کنند. پس از آبرسانی مجدد، دیسک‌های ما دوباره متورم می‌شوند و کیفیت بالشتک خود را به دست می‌آورند. وقتی آب کافی نمی‌نوشیم، سرعت ترمیم دیسک‌های ستون فقرات کاهش می‌یابد که می‌تواند منجر به ساییدگی و پارگی مهره‌های ما شود.

اگر کار یا سبک زندگی شما فشار بیش از حد به کمر شما وارد می‌کند، کم آبی ممکن است باعث مشکلات شدید شود:

  • بی‌حرکتی: کم آبی می‌تواند باعث کوچک شدن دیسک‌های مهره شود. دیسک منقبض ممکن است باعث کاهش فاصله بین مهره‌ها شود که منجر به مشکل در خم شدن و چرخش بدن می‌شود.
  • فتق دیسک: دیسک‌های کم آب نمی‌توانند تاثیر حرکات را تحمل کنند. کم آبی مداوم باعث کاهش خاصیت ارتجاعی می‌شود و می‌تواند به لایه بیرونی دیسک مهره آسیب برساند. در حین حرکت مهره‌ها فشار زیادی ایجاد می‌کند که منجر به برآمدگی و بیرون زدگی دیسک کمر می‌شود. برآمدگی یا فتق دیسک باعث کمردرد شدید می‌شود.
  • درد پشت یا ستون فقرات: نازک شدن یا برآمدگی تدریجی دیسک‌ها می‌تواند به ریشه‌های عصبی فشار وارد کند و به آنها آسیب برساند. این بدتر شدن آهسته اعصاب منجر به ناراحتی و درد در ناحیه کمر می‌شود. گاهی اوقات، فرد ممکن است در پاها احساس بی‌حسی کند.

عوامل دخیل در کم آبی و کمر درد دیسک کمر

زمانی که بدن با کم آبی مواجه می شود، عارضه دهیدراسیون شکل می گیرد. در این شرایط تخلیه انرژی صورت می گیرد و بدن از آب مورد نیاز برای انجام امور روزانه تهی می گردد.نیاز روزانه بدن به آب تحت تأثیر عوامل مختلفی اعم از ورزش، محل زندگی، بیماری و بارداری قرار دارد.به طور مثال فردی که در یک محیط با آب و هوای گرم زندگی می کند، نسبت به فردی که در یک مکان با آب و هوای معتدل سکونت دارد، بیشتر دچار تعریق می گردد. بنابراین، وی ملزم است تا برای تأمین مایعات از دست رفته، آب بیشتری بنوشد.

بیشتر بدانید:  فواید آب درمانی

 طیف گسترده ای از مشکلات ستون فقرات و کمر درد ها از کم آبی در بدن نشأت می گیرند. ستون فقرات در راستای کارکرد، به میزان مشخصی نیازمند آب است. کمبود آب سبب اختلال در روند حرکت ستون فقرات می گردد میزان آب موجود در دیسک نخاعی با انجام فعالیت هایی نظیر دویدن، پرش ناگهانی و خمیدگی مکرر دستخوش تغییر قرار می گیرد.

کهولت سن

یکی از عوامل دخیل در کم آبی دیسک، کهولت سن است. کهولت سن پدیده ای است که به موجب فرسایش به وجود می آید. در اصطلاح پزشکی فرسایش ناشی از پیری، دژنراسیون نام دارد. در طی افزایش سن، دیسک های بین مهره ای و ستون فقرات در معرض کم آبی قرار می گیرند. در طی این روند، سطح دیسک نازک می گردد و زمینه برای تخریب دیسک یا دژنراسیون به وجود می آید.

با خشک شدن دیسک، پارگی های کوچکی در لایه بیرونی سخت دیسک به وجود می آید. با شکل گیری پارگی، ژل غلیظ موجود در دیسک به سمت لایه های بیرونی حرکت می کند. در نتیجه عارضه دیسک شکسته و سیاتیک شکل می گیرد. دیسک برجسته به ریشه های عصبی فشار وارد می کند و سبب بروز ضعف و درد در نواحی مختلف بدن می گردد.

بهتر است بدانید با خشک شدن دیسک ستون فقرات گردن، عارضه دیسک گردن به وجود می آید. علاوه بر این، با کاهش میزان آب موجود در دیسک کمر، عارضه دیسک کمر به وجود می آید که اغلب با درد و احساس سفتی همراه است.

کاهش وزن

کاهش وزن به روش اصولی به صورت پیروی از رژیم غذایی مناسب صورت می گیرد. اکثر کاهش وزن های ناگهانی از اصول مشخصی پیروی نمی کنند. لذا میزان چشمگیری از آب بدن کاهش پیدا می کند و با از دست رفتن مایعات، کم آبی دیسک شکل می گیرد.

در ادامه سایر عوامل دخیل در کم آبی دیسک شامل مواردزیر است:

  • اعمال فشار فراوان به ستون فقرات
  • بلند کردن اجسام سنگین
  • تداخل ضربه در سانحه تصادف
  • آسیب دیدگی ورزشی

چگونه می توانیم کم آبی بدن را تشخیص دهیم؟

هیپوتالاموس ناحیه ای از مغز است که مسئول تحریک پاسخ تشنگی شماست. دائماً خون شما را اسکن می‌کند تا به دنبال غلظت‌های بالای سدیم و سایر موادی باشد که در زمان کم‌آبی بدن در مقادیر بالاتر ظاهر می‌شوند. همچنین سطح مایعات و فشار در جریان خون را پیگیری می‌کند که می‌تواند بر اساس غذای شما متفاوت باشد. مصرف، عادات ورزشی، بیماری و موارد دیگر. هیپوتالاموس معمولاً وقتی متوجه می شود که فشار خون شما بیش از حد بالا می رود، سطح سدیم افزایش می یابد یا مایعات کم می شود، واکنش تشنگی را تحریک می کند. مسئله این است که این پاسخ در پاسخ به آن رویدادهایی که قبلاً رخ داده اند ایجاد می شود، به این معنی که، به طور معمول، وقتی پاسخ تشنگی شما فعال می شود، بدن شما قبلاً به سطح کم آبی رسیده است.

مانند بسیاری از چیزها در سلامت، واقعاً هیچ استاندارد هیدراتاسیون توافق شده ای برای تک تک افراد روی کره زمین وجود ندارد. این صرفاً به این دلیل است که افراد متفاوت هستند. وزن بدن، نوع و شدت تمرین، دمای محیط، آمادگی جسمانی و موارد دیگر همه در میزان تعریق شما نقش دارند.

می‌دانید که هیدراته ماندن بسیار مهم است، اما از دست دادن آن می‌تواند آسان باشد. سلامت شما و سلامت ستون فقرات شما به هیدراتاسیون بستگی دارد. برخی از نشانه‌هایی که می‌تواند شروع کم آبی بدن ما را نشان دهد عبارتند از:

  • کاهش مقدار و رنگ تیره ادرار
  • خشکی چشم و گاهی تاری دید
  • خشکی دهان، لب و گلو
  • گیجی و تحریک‌پذیری
  • خشکی پوست
  • گرفتگی عضلات
  • بوی بد دهان
  • بدحالی
  • سرگیجه
  • سردرد
  • تب
  • خستگی
  • خشم

نشانه های کم آبی دیسک چیست؟

اگر مکررا با مشکلات کمر مواجه هستید، مراقب مصرف آب خود باشید. شایع‌ترین علامت کم آبی دیسک، درد شدید در ناحیه کمر و بی‌حسی در پاها است. برخی از علائم هشدار دهنده عبارتند از:

  • برآمدگی در ناحیه ستون فقرات
  • درد کشنده در پاها
  • مشکلات در اندام‌های ناحیه لگن
  • ضعف و بی‌حسی در پاها
  • کاهش یا عدم وجود رفلکس در پاها

روش های تشخیص کم آبی دیسک

نخستین اقدام متخصص ها در راستای تشخیص کم آبی دیسک، شرح حال بیمار است. سپس به معاینه محل عارضه می پردازد. در روند معاینه، پزشک معالج از بیمار خواستار انجام برخی حرکات می شود. هدف متخصص از انجام حرکات، آگاهی از دیسک هایی است که تحت تأثیر منفی قرار گرفته اند.

بیشتر بدانید:  9 علت درد لگن در هنگام راه رفتن

زین پس به منظور مشاهده دقیق دیسک های گردن و ستون فقرات، انجام آزمایش های عکس برداری را توصیه می کند.

رادیوگرافی

ساده ترین شیوه تشخیصی برای کم آبی و اختلالات دیسک کمر به وسیله رادیو گرافی صورت می گیرد. آزمایش های انجام شده حاکی از آن دارد که نتیجه آزمایش رادیو گرافی در ۴۶% از افرادی که فاقد علائم عصبی بودند، نشانه های غیر طبیعی را نشان داد.

MRI

عنوان دقیق ترین شیوه تصویر برداری از ستون فقرات به MRI اختصاص دارد. در عکس برداری MRI یا سی تی اسکن قابلیت شناسایی دیسک های دژنره، مشاهده تمام ستون فقرات و تومور های دخل نخاعی فراهم می شود.

عوارض ناشی از عدم درمان کم آبی دیسک

کم آبی در صورت نادیده گرفته شدن میتواند عوارض زیر را در پی داشته باشد:

  • درد شدید کمر یا گردن
  • تورم
  • پارگی دیسک
  • ساییدگی
  • شکل گیری تغییرات دجنراتیو
  • عدم توانایی انتشار نیرو های ناشی از فشار فعالیت و وزن بدن

درمان کم آبی دیسک

در راستای درمان کم آبی دیسک، به موجب تحلیل در عضلات مهم ستون فقرات که سبب اختلال در کارکرد و کهنه شدن درد می گردد، استراحت مطلق امری ناشایست تلقی می شود. اکثر متخصصان مربوطه مدت زمان استراحت مطلق برای درمان کم آبی دیسک را به ۲ الی ۳ روز محدود می کنند.

در خصوص دیسک کمر توصیه می شود بیمار از قرار گیری در یک موقعیت به مدت طولانی پرهیز کند. در واقع قرار گیری در وضعیت نشسته و ایستاده به صورت طولانی زمینه را برای تحریک دیسک کمر فراهم می سازد.

توصیه می شود بیماران مبتلا به کم آبی دیسک از مصرف موادی که سبب افزایش میزان اسیدیته بدن می شوند، پرهیز نمایند. از سری مواد افزایش دهنده اسیدیته می توان به سیگار، شکر و قهوه اشاره کرد.

علاوه بر این، مصرف روزانه ۸ الی ۱۲ لیوان آب کمک شایانی به تأمین آب از دست رفته بدن می کند.

فیزیوتراپی

از اقدامات درمانی فیزیوتراپی برای مشکل کم آبی دیسک به موارد زیر میتوان اشاره کرد:

استفاده از تخت دکامپرشن

با قرار گیری بیمار بر روی تخت دکامپرشن، نوعی کشش مکانیکی ستون فقرات برای کاهش درد شکل می گیرد. در این روش، بخش های مختلف ستون فقرات در جهت های مخالف کشیده می شوند تا موقعیت دیسک های آسیب دیده در حالت اولیه باز گردد.در دکامپرشن، فشار بدن از روی دیسک برداشته می شود. بیمار با یک لباس مخصوص بر روی تخت دراز می کشد و به وسیله سیستم تراکشن رفع فشار، تحت حمایت سیستم قرار می گیرد.

درمان دستی یا منوال

در این نوع درمان، ماساژ عمیق بافت صورت می گیرد. در ماساژ عمیق بافت، حرکات و ضربه هایی لمسی به دیسک های کمر و گردن وارد می شود. این حرکات لمسی به لایه های عمیق راه پیدا می کنند و سبب کاهش گرفتگی و اسپاسم عضلات می گردند.

نیدلینگ

نیدلینگ نوعی روش درمانی پر کاربرد در فیزیوتراپی است که در کاهش درد، فشار عضلات و اسپاسم های شدید مفید واقع است. در تکنیک نیدلینگ، سوزن هایی باریک و بلند مورد استفاده قرار می گیرند. این سوزن ها با تحریک نقاط مشخصی از بدن، سبب افزایش میزان خون رسانی و اکسیژن رسانی می گردد.

جراحی

در صورتی که پزشک معالج تشخیص به تحلیل عضلات دهد و متوجه شود کم آبی دیسک به موجب فشار بر روی نخاع شکل گرفته است، در اسرع وقت اقدام به جراحی می کند.

چگونه هیدراته بمانیم؟

در اینجا چند نکته وجود دارد که می تواند به شما کمک کند هیدراته و دیسک های خود را پر از آب نگه دارید:

  • سبزیجات و میوه‌های خام را در رژیم غذایی خود بگنجانید.
  • می‌توان هنگام ورزش یا هوای گرم، الکترولیت‌ها را به آب اضافه کنید.
  • یک تایمر برای پیگیری میزان مصرف آب تنظیم کنید.
  • هنگام ورزش، مقدار زیادی آب بنوشید.
  • در طول روز به تدریج و نه یکباره آب بنوشید.

اگر آب را خسته‌کننده می‌دانید طعم دهنده‌هایی مانند نعناع تازه یا آب لیمو را اضافه کنید تا جذاب‌تر شود.

سخن پایانی

هنگامی که دیسک‌های ستون فقرات ما هیدراته نمی‌شوند، توانایی محافظت و حمایت از ستون فقرات را همانطور که باید از دست می‌دهند، که ممکن است منجر به عوارض بیشتر شود.

به یاد داشته باشید، برای محافظت از ستون فقرات خود هیدراته بمانید، زیرا ساختار اصلی حمایت از بدن ما است. اگر درد شدید مداوم در ناحیه کمر را تجربه می‌کنید، فورا با پزشک خود مشورت کنید.

بیشتر بدانید:  علت سفت شدن زانو بعد از نشستن چیست

کلینیک مجهز و تخصصی فیزیوتراپی ایرانیان در اصفهان

به طور کلی، مجموعه سلامت ایرانیان شامل کلینیک فیزیوتراپی ایرانیان، باشگاه بدنسازی ایرانیان و استخر آب درمانی ایرانیان تمام تلاش خود را برای بهبود بیماران به کار گرفته است. این مجموعه تحت مدیریت علی رضا صدیقی و دکتر مهدی صدیقی متخصص طب فیزیوتراپی و توانبخشی اداره می گردد. برای آشنایی بیشتر با مجموعه سلامت ایرانیان و خدمات ارائه شده توسط این مجموعه می توانید به صفحه اینستاگرام فیزیوتراپی ایرانیان مراجعه نمایید.

مجموعه سلامت ایرانیان – کلینیک فیزیوتراپی ایرانیان، بهترین فیزیوتراپی در اصفهان

تخصصی و بهترین کلینیک فیزیوتراپی ایرانیان، مجموعه سلامت ایرانیان واقع در اصفهان خدمات فیزیوتراپی را به صورت تخصصی و با بهره گیری از فیزیوتراپیست های متخصص به مراجعین گرامی ارائه می نماید.

وجود بهترین تکنولوژی و جدیدترین دستگاه های فیزیوتراپی، لیزرتراپی، تکارتراپی، الکتروتراپی به همراه تیم درمانی متخصص و مجرب، درمان بسیاری از دردهای حاد و مزمن را امکان پذیر کرده است و توانسته ایم به عنوان تخصصی و بهترین فیزیوتراپی در اصفهان شناخته شویم.

ویزیت مراجعه کنندگانی که از طریق سایت با مجموعه ما آشنا شدند رایگان میباشد.

کلینیک فیزیوتراپی ایرانیان در سال ۱۳۸۷ در مجموعه سلامت ایرانیان واقع در اصفهان افتتاح گردید.

از ابتدای فعالیت این موسسه، هدف ما ارائه خدمات کاملا علمی و تخصصی با استفاه از بهترین و به روزترین تجهیزات بود.

مجموعه سلامت ایرانیان (فیزیوتراپی ایرانیان) تخصصی و بهترین فیزیوتراپی در اصفهان میباشد.

به همراه تیم متخصص و حرفه ای در زمینه سلامتی، درمانی، بازتوانی، ورزشی، لاغری و زیبایی با مدیریت آقای علیرضا صدیقی و فیزیوتراپیست  physiotherapist  آقای مهدی صدیقی که از با تجربه ترین متخصصان می باشند، انواع خدمات فیزیوتراپی، هیدروتراپی، آب درمانی، لیزرتراپی، لاغری، زیبایی به روشهای مدرن و استاندارد زیر نظر متخصص تغذیه و …  را ارائه می کند.
بهره مندی ازتیم فیزیوتراپی و فیزیوتراپیست های کاملا متخصص و ارائه خدمات فیزیوتراپی در مجموعه ایرانیان از جمله خدمات اولیه ای است که در کلینیک ما ارائه می شود.

کلینیک فیزیوتراپی ایرانیان ، طی سال ها فعالیت همیشه در تلاش است تا خدمات زیر را ارائه کند.

  1. الکتروتراپی
  2. تکارتراپی
  3. مگنت تراپی
  4. فیزیوتراپی ورزشی
  5. لیزرتراپی (لیزرپرتوان)
  6. اولتراسوند US
  7. فیزیوتراپی کمر
  8. فیزیوتراپی زانو
  9. فیزیوتراپی دست
  10. فیزیوتراپی گردن
  11. فیزیوتراپی سکته مغزی
  12. فیزیوتراپی پارکینسون
  13. فیزیوتراپی پا
  14. فیزیوتراپی ACL
  15. فیزیوتراپی کف لگن
  16. فیزیوتراپی بارداری
  17. فیزیوتراپی کودکان
  18. ماساژ درمانی
  19. باشگاه ورزشی
  20. آب درمانی و …

بخشی از خدماتی است که در کلینیک فیزیوتراپی ایرانیان ارائه می شود.

کاربردهای فیزیوتراپی ایرانیان بهترین فیزیوتراپی در اصفهان

فیزیوتراپی کاربرد های مختلفی دارد.از جمله کارهایی که در فیزیوتراپی ایرانیان انجام می شود می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  1. آموزش ورزش های درمانی خاص و ورزش در آب برای بهبود مشکلات حرکتی بیمار
  2. اصلاح ناهنجاری های ایجاد شده با تنظیم ستون فقرات و سایر مفاصل بدن
  3. تسکین درد با ماساژ استخوان ها و بافت های نرم
  4. بهبود مشکلات بیمار با استفاده از عوامل فیزیکی مانند اشعه‌ مادون‌ قرمز و اولتراسوند در بخش الکتروتراپی
  5. استفاده‌ از وسایل‌ مکانیکی‌ مانند قرقره‌ و دستگاه های مخصوص در بخش‌ مکانوتراپی‌
  6. بهبود مشکلات سیستم تنفسی، عصبی و قلبی و عروقی
  7. رفع مشکلات ناشی از سالمندی با فیزیوتراپی سالمندان
  8. پیشگیری از آسیب های ورزشی و بازگشت سریع تر ورزشکار به سطح بالای آمادگی جسمانی با فیزیوتراپی ورزشی
  9. بهبود توانایی های حرکتی فرد
  10. کاهش درد
  11. کنترل ادرار و مدفوع
  12. پیشگیری از ناتوانی یا برخی از جراحی ها
  13. بهبود تعادل فرد برای جلوگیری از زمین خوردن بخصوص در سالمندان
  14. یاد گرفتن چگونگی استفاده ی صحیح از وسایل کمکی مثل عصا یا واکر
  15. توانبخشی بعد از سکته مغزی ، تصادف یا جراحی
  16. پیشگیری از آسیب های ورزشی یا کمک به ترمیم آنها
  17. یاد گرفتن چگونگی استفاده از عضو مصنوعی
  18. تجویز اسپلینت یا بریس

فیزیوتراپی مراقبتی است که هدف آن کاهش درد و کمک به عملکرد، حرکت و زندگی بهتر است.

اهداف فیزیوتراپی ایرانیان

فیزیوتراپی درمانی ایمن و غیر تهاجمی است که در آن از عوامل فیزیکی، مکانیکی و الکتریکی برای کمک به بهبود شرایط بیماران استفاده می شود.از اهداف فیزیوتراپی می توان به اصلاح فعالیت های حرکتی، افزایش مهارت های حرکتی، از بین بردن و کاهش محدودیت های حرکتی، پیشگیری، توانبخشی، درمان، ارتقای سطح سلامت جامعه و توانمند سازی معلولان و سالمندان اشاره کرد.درمان دستی و تمرین درمانی در فیزیوتراپی نقش مهمی در افزایش سطح سلامت و آمادگی جسمانی فرد دارد.

چه کسانی به فیزیوتراپی نیاز دارند؟

فیزیوتراپی ایرانیان برای عموم افراد کاربرد دارد  . افراد معمولا بنا به دلایل زیر به فیزیوتراپی ایرانیان مراجعه می کنند :

  • بیماران مغز و اعصاب
  • بیماران قلبی ، عروقی و تنفسی
  • بیماران پوستی
  • بیماران روماتیسمی
  • بیماران ارتوپدی
  • اشخاصی که سوختگی دارند

فیزیوتراپی ایرانیان تخصصی ترین و بهترین  فیزیوتراپی در اصفهان

خطوط گویا : ۸ – ۰۳۱۳۲۲۴۷۹۹۴

پست های مرتبط