۱۲ کاربرد و فواید فیزیوتراپی – بهترین فیزیوتراپی در اصفهان

مهمترین کاربرد و فواید فیزیوتراپی ایرانیان این است که فرد را به کیفیت زندگی بالاتری برساند، عملکرد را تا جایی که امکانپذیر هست به حد مطلوب برای آن فرد برساند.مهمترین فایده فیزیوتراپی این است که فرد را به کیفیت زندگی بالاتری برساند، عملکرد را تا جایی که امکانپذیر هست به…

۱۲ کاربرد و فواید فیزیوتراپی – ایرانیان بهترین فیزیوتراپی در اصفهان

قصد داریم تا در این مطلب جامع، کاربرد و فواید فیزیوتراپی و حرفه فیزیوتراپی را مورد بررسی قرار دهیم.

طبق اتحادیه جهانی فیزیوتراپیست ها (WCPT)، فیزیوتراپی مربوط به شناسایی و به حداکثر رساندن کیفیت زندگی و پتانسیل حرکتی در حیطه های ارتقا، پیشگیری، درمان، توانبخشی و بازتوانی است.

فیزیوتراپی خدماتی را به افراد ارائه می دهد تا حداکثر میزان تحرک برای آنها ایجاد، حفظ و بازیابی شود.

به کاهش درد، بازیابی تحرک و انعطاف پذیری، افزایش دامنه حرکتی مفاصل، تقویت ماهیچه ها و حفظ وضعیت بدنی درست کمک می کند.

همچنین فیزیوتراپی توسط فیزیوتراپیست ها انجام می شود که متخصصان دارای مجوز در حیطه سلامت هستند.

آنها باید مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد و یا دکترای رشته فیزیوتراپی را داشته باشند.

کاربرد و فواید فیزیوتراپی

 کار فیزیوتراپیست چیست؟

فیزیوتراپیست باید نسبت به بیماران متواضع، فهیم و دلسوز باشد.

فیزیوتراپیست باید به مشکل بیماران به دقت گوش دهد، به دقت بیمار را معاینه کند وسپس مشکل بیمار را تشخیص دهد. پس از آن باید برای درمان برنامه ریزی کرده و شروع به پیاده سازی آن کند.

لازم است که شرایط بیمار به طور منظم مورد بررسی قرار گرفته و درمان ها اصلاح شوند.

 تاریخچه فیزیوتراپی

فیزیوتراپی برای اولین‌بار در آمریکا و در طول جنگ جهانی اول برای بازتوانی سربازان معرفی شد. بقراط در ۴۶۰ سال پیش از میلاد فیزیوتراپی را به شکل ماساژ، آب درمانی و درمان دستی انجام می داد.

فیزیوتراپی مدرن در قرن نوزدهم پا به عرصه گذاشت. برای آشنایی با فواید فیزیوتراپی ابتدا با انواع آن آشنا شوید.

انواع فیزیوتراپی

۱- فیزیوتراپی ارتوپدیک

فیزیوتراپی ارتوپدیک بر روی جراحت های مربوط به استخوان ها، مفاصل، تاندون ها، رباط ها و ماهیچه ها تمرکز می کند.

این جراحت ها شامل جراحت های ورزشی می شوند.

دکتر فرشاد خسروی می گوید: «در کشورهای پیشرفته، جراح ارتوپدی تیغ جراحی را به دست نمی گیرد مگر اینکه فیزیوتراپیست قابلی را در کنار خود داشته باشد.»

فاکتورهایی مانند سبک زندگی بی تحرک و حتی افزایش احتمال وقوع حادثه در نتیجه مدرن سازی، صنعتی سازی و افزایش تعداد اتومبیل ها چالش های پیش روی ارتوپدها و فیزیوتراپیست ها هستند.

فیزیوتراپی ارتوپدیک بسته به شدت جراحت، شامل دو دسته اصلی می شود:

۱. فیزیوتراپی کوتاه‌مدت

فیزیوتراپی کوتاه مدت برای بیمارانی است که آسیب‌های اسکلتی-عضلانی-عصبی کوچکی دارند.

این آسیب ها می توانند ناشی از حادثه باشند که در آن ها جراحت‌های ساده بافت نرم یا بعضی شکستگی های ساده اتفاق افتاده است یا ممکن است آسیب های غیر ترومایی باشند.

این بیماران برای بهبود قطعی فقط برای یک دوره کوتاه نیاز به فیزیوتراپی سرپایی دارند.

۲. فیزیوتراپی بلند‌مدت

این دسته مربوط به بیماری های پیچیده تری مانند آرتریت روماتوئید، شکستگی های قابل توجهی مانند شکستگی در مفصل ران یا ستون فقرات می شود.

این بیماری ها ممکن است منجر به ناتوانایی های شدید فیزیکی و عوارض جانبی مانند پاراپلژی و فلج چهار اندام شوند یا ممکن است نیاز به جراحی داشته باشند.

این بیماران به تعداد جلسات بیشتری از درمانهای گسترده فیزیوتراپی نیاز دارند و درمان آنها غیر سرپایی خواهد بود.

۲- فیزیوتراپی نورولوژیک

مشکلات نورولوژیک مختلفی وجود دارند که نیاز به درمان های منظم فیزیوتراپی دارند.

آسیب های سیستم عصبی، چه در مغز یا نخاع باشند و چه مربوط به اعصاب محیطی، ممکن است به دلایل مختلفی مانند تروما، سکته مغزی، ام اس، پارکینسون، بعضی عفونت های خاص، اختلالات شناختی، بیماری های ناشی از کمبود هایی مانند کمبود ویتامین B۱۲ و نئوپلاسم ایجاد شده باشند.

در مورد بیماری ها و مشکلاتی مانند فلج ماهیچه ای، چه همی پلژی باشد یا فلج چهار اندام و مشکلات دیگری مانند آتاکسی، سرگیجه، سفتی ناشی از بیماری پارکینسون، رعشه و دیستونی به فیزیوتراپی بلند مدت نیاز است.

بهترین فیزیوتراپی در اصفهان – فیزیوتراپی ایرانیان

هدف فیزیوتراپی رسیدن به استقلال است.

وقتی انجام یک فعالیت کاربردی برای بیمار غیر ممکن باشد فیزیوتراپیست ها تلاش خواهند کرد که به بیمار کمک کنند تا توانایی از دست رفته خود را جبران کند، برای مثال می توان به یک بیمار پاراپلژی (یا فلج کامل)که قادر به راه رفتن نیست آموزش داد که از ویلچر و یا شاید از یک اتومبیل تغییر داده شده استفاده کند تا در حد ممکن بتواند حرکت داشته باشد.

۱. فیزیوتراپی سالمندان:

این نوع فیزیوتراپی شامل درمانهایی برای بازتوانی بیماران مسن است.

افرادی که در گروه سنی بالای ۶۵ سال هستند از مشکلات ارتوپدی و نورولوژیکی مختلفی رنج می برند. آنها همچنین نیاز به مراقبت های ویژه دارند.

در این سن قدرت تعادل کم می شود و این باعث می شود که فرد زمین بخورد و در نتیجه دچار شکستگی شود.

یک فیزیوتراپیست با در نظر داشتن تمام این مشکلات به افراد مسن تمرین های تعادلی مختلف، تقویت ماهیچه ای، استقلال عملکردی، بازیابی دامنه حرکتی مفصل و تمرین های تنفسی را برای پاکسازی و باز شدن ریه ها و توانبخشی قلب آموزش می دهد.

افراد در این گروه سنی نیاز به وسایل کمکی مناسبی دارند، مانند وسایل کمکی هنگام راه رفتن؛ وسایل کمکی برای جلوگیری از سُر خوردن بر روی سطوح مختلف؛ میله های محافظ در حمام و غیره.

۲. فیزیوتراپی قلبی-ریوی

برای بازتوانی قلب و ریه وجود فیزیوتراپی ضروری است.

بیمارانی که مشکلات تنفسی مانند بیماری های مزمن انسدادی ریه (COPD) از جمله آسم برونشیت،آمفیزم، التهاب ریه و عفونت ریه دارند یا جراحی هایی مانند جراحی بای پس سرخرگ کرونری (جراحی پیوند قلب)، پیوند کلیه و بسیاری از موارد دیگر داشته اند، برای بازیابی قدرت قلب و رسیدن به استقلال عملکردی نیاز به فیزیوتراپی بیشتری دارند.

۳. فیزیوتراپی اطفال

بسیاری از کودکانی مبتلا به مشکلات تاخیر در رشد، فلج اطفال و فلج مغزی برای مدت بیشتری به فیزیوتراپی نیاز دارند.

فیزیوتراپی اسپاسم این کودکان را کاهش می‌دهد و به آنها کمک می کند که در هر مرحله از پس مشکلات برآیند، در صورت داشتن ضعف عضلانی ماهیچه هایشان تقویت شود و مستقل شوند.

اهمیت فیزیوتراپی

در حال حاضر فیزیوتراپی به یک بخش بسیار مهم تبدیل شده است.

فیزیوتراپی تبدیل به یک بخش اساسی در هر شاخه ای از پزشکی شده و از جهات مختلفی در زندگی ما اهمیت دارد.

بخش اول کاربرد و فواید فیزیوتراپی ایرانیان

۱. کاهش درد

فیزیوتراپی به کاهش درد کمک می کند. فیزیوتراپی در بسیاری از مشکلات ارتوپدی مانند شانه منجمد (frozen shoulder)، آرتروز، تاندونیت، پارگی ماهیچه، پیچ خوردگی ها و بسیاری از موارد دیگر، با استفاده از روش های مختلفی مانند سونوگرافی، الکتروتراپی، IFT، wax bath و ورزش درمانی که شامل درمانهای دستی و موبیلیزیشن می شود، به کاهش درد کمک می کند.

۲. سفتی پس از شکستگی

گاهی اوقات شکستگی ها پس از درآوردن گچ یا پس از جراحی موجب محدودیت حرکت مفصل می شوند.

فیزیوتراپی به بهبود دامنه حرکتی مفصل و تقویت ماهیچه های ضعیف کمک کرده و آنها را برای انجام فعالیت های روزانه آماده می کند.

 ۳. فیزیوتراپی به جای جراحی

شرایط خاصی وجود دارد که برخی بیماران نیاز به جراحی دارند اما می‌توان در عوض درمان را با فیزیوتراپی انجام داد. این امر به کاهش عوارض پس از جراحی کمک می کند و اقتصادی تر است.

۴. کمک به جراحی

در جراحی های مختلفی لازم است که ماهیچه ها قبل از جراحی تقویت شوند و تقویت عضلات به بیماران کمک می کند تا زودتر ریکاوری شوند.

تعویض مفصل زانو، جراحی ستون فقرات، تعویض مفصل ران، آزاد کردن کپسول مفصلی در شانه یخ زده و جراحی ترمیم رباط از جمله این جراحی ها هستند.

 ۵. فیزیوتراپی پس از سکته مغزی

انجام ۳ تا ۴ ماه فیزیوتراپی می تواند تأثیرات سکته مغزی بر اندام ها را برطرف کند. با کمک ورزش های مناسب بیمار می تواند به طور کامل ریکاوری شود.

۶. جراحت های ورزشی

فیزیوتراپیست می‌تواند به بهبود جراحت های ورزشی کمک کند. هر آسیب ورزشی خاص، درمانگر ورزشی آموزش‌دیده مخصوص خود را دارد.

در زمین بازی، فیزیوتراپیست به بازیکنان کمک می‌کند که حداکثر توانایی هایشان را در بازی نشان دهند و در صورت مجروح شدن به آنها کمک می کند که ریکاوری شوند.

۷. کاهش خطر زمین خوردن

فیزیوتراپیست می تواند ورزش های تعادلی را آموزش دهد و همچنین به تقویت ماهیچه ها کمک کند و این موجب بهبود تعادل و جلوگیری از زمین خوردن می شود.

۸. کنترل دیابت

فیزیوتراپی می تواند در کنترل دیابت نیز مفید باشد. فعالیت فیزیکی و تنظیم برنامه غذایی می تواند دیابت نوع ۲ را کنترل کند.

فیزیوتراپیست می تواند در اجرای بهترین ورزش های مخصوص کنترل وزن به بیمار کمک کند که این به نوبه خود برای کنترل دیابت مفید است.

۹. کنترل بیماریهای قلبی

فیزیوتراپیست نقش مهمی در دوره پس از جراحی های بای پس سرخرگ کرونری دارد. آنها به پاکسازی ترشحات ریه و همچنین افزایش تحرک بیماران کمک می کنند.

آنها برای تقویت قلب به بیمار آموزش می دهند، به بهبود فاکتور جهشی کمک می کنند و برنامه کاملی را برای توانبخشی قلبی عروقی تهیه می کنند.

۱۰. فیزیوتراپی در بخش مراقبت های ویژه

فیزیوتراپی برای افرادی که به دستگاه تنفس مصنوعی متصل هستند، نقش مهمی را ایفا می کند. برای برطرف کردن گرفتگی ریه های این افراد به فیزیوتراپی قفسه سینه نیاز است.

فیزیوتراپی اندام ها برای بیمارانی ضروری است که در بخش مراقبت های ویژه بی تحرک مانده اند.

فیزیوتراپیست در آموزش نحوه گام برداشتن به بیمار کمک می کند.

آنها به مراقبت از کمر بیماران کمک می کنند و همچنین از مبتلا شدن آنها به زخم بستر پیشگیری می کنند.

۱۱. کنترل بیماریهای ریوی

فیزیوتراپی می تواند در درمان بسیاری از بیماری ها مانند برونشیت، آمفیزم، فراخ شدگی مزمن لوله های نایژه و آسم و … موثر باشد.

فیزیوتراپی قفسه سینه به تخلیه شدن ترشحات ریه کمک می کند. این نوع فیزیوتراپی خلط های ریه ها را تخلیه کرده و گرفتگی سینه را برطرف میکند. تمرین های تنفسی باعث باز شدن ریه ها می شود.

۱۲. سلامت زنان

فیزیوتراپی می‌تواند در دوران قبل و بعد از تولد نوزاد مفید باشد.

فیزیوتراپیست کلاس های پیش از تولد را برگزار می کند که در آنها حفظ سلامت زنان و همچنین حفظ سلامت نوزاد مورد توجه قرار می گیرد.

فیزیوتراپی همچنین کمک می کند که وضع حمل آسان تر شود. فیزیوتراپیست همچنین می‌تواند هنگام درد های وضع حمل و در دوره پس از زایمان به مادر کمک کند.

دوره پس از زایمان با مشکلات زیادی مانند کمر درد ،گردن درد و درد پایین کمر ناشی از رادیکولوپاتی همراه است.

فیزیوتراپیست وضعیت بدنی درست را آموزش می دهد و به کاهش درد کمک می کند؛ همچنین می‌تواند در دوره شیردهی به مادر کمک کند.

آنها وضعیت هایی که بدن مادر باید برای جلوگیری از گردن درد و کمر درد هنگام شیر دادن به نوزاد داشته باشد را به او آموزش می دهند.

کار فیزیوتراپیست چیست؟

فیزیوتراپیست وضعیت بیمار را کاملاً ارزیابی می کند، صبورانه به مشکل بیمار گوش می دهد.

او ابتدا وضعیت بیماران را ملاحظه می کند و ناحیه آسیب دیده را لمس و معاینه می کند. پس از انجام این معاینه، یک تشخیص موقتی انجام می شود.

سپس، فیزیوتراپیست ها برای درمان برنامه ریزی خواهند کرد و همچنین برای تقویت ماهیچه ها یک رژیم ورزش خانگی تهیه می کنند.

آنها اقدامات محتاطانه ای که لازم است تا برطرف نشدن مشکل دنبال شوند را به بیماران آموزش می دهند.

فیزیوتراپیست به بیماران مشاوره می دهد.

فیزیوتراپیست فعالیت هایی که باید برای جا به جایی انجام شود را به بیمارانی که نمی توانند از بستر بلند شوند، مانند بیماران آسیب نخاعی، آموزش می دهد.

آنها بر آموزش مجدد عضلات و کنترل و توانبخشی حرکات کوچک و بزرگ در بیماری هایی مانند فلج مغزی، آسیب نخاعی، ام اس، بیماری پارکینسون، آسیب مغزی و سکته مغزی تمرکز می کنند.

مزایا و فواید فیزیوتراپی – ایرانیان بهترین فیزیوتراپی در اصفهان

۱. تسکین درد – کاربرد و فواید فیزیوتراپی – ایرانیان بهترین فیزیوتراپی در اصفهان

فیزیوتراپی به کاهش درد، تورم و التهاب کمک می کند.

۲. افزایش قدرت – کاربرد فواید فیزیوتراپی ایرانیان – بهترین فیزیوتراپی در اصفهان

فیزیوتراپی باعث تقویت عضلات می شود و تقویت عضلات به کنترل درد کمک می کند.

۳. تصحیح وضعیت بدنی

تصحیح وضعیت بدنی به تسکین درد گردن و کمر کمک می کند.

۴- افزایش دامنه حرکت مفصل

عارضه هایی مانند شانه یخ زده یا سفتی بعد از شکستگی.

۵. بهبود عملکرد قلبی-تنفسی

تمرینات تنفسی، فیزیوتراپی اندام ها و فیزیوتراپی قفسه سینه به بهبود عملکرد قلبی- تنفسی کمک می کند.

۶. افزایش هماهنگی

فیزیوتراپی به بهبود هماهنگی در بیماری های مختلفی مانند پارکینسون، ام اس، فلج مغزی و … کمک می کند.

۷. بهبود تعادل برای کاهش خطر سقوط در فیزیوتراپی ایرانیان – بهترین فیزیوتراپی در اصفهان

۸. حفظ فعالیت زندگی روزمره

در مواردی مانند آرتریت روماتوئید، آسیب نخاعی و سکته مغزی. فیزیوتراپیست با توجه به شرایط بیمار به اصلاح فعالیت ها کمک می کند.

۹. بهبود کیفیت زندگی بیماران سکته مغزی

توانبخشی بیماران سکته مغزی در بهبود کیفیت زندگی آنها موثر است. مشاوره بهنگام بیماران سکته مغزی با یک فیزیوتراپیست می تواند موجب بهبودی ۱۰۰٪ این بیماران شود.

۱۰. آسیب های ورزشی

فیزیوتراپی در درمان آسیب های ورزشی از قبیل آسیب رباط زانو، آسیب دیدگی منیسک، جراحت روتاتور کاف، پیچ خوردگی مچ پا و غیره مفید است– چه در زمین بازی و چه در خارج از زمین.

۱۱- قبل و بعد از عمل جراحی

تعویض زانو، تعویض مفصل ران ، پیوند کلیه و سایر جراحی ها.

۱۲. توانبخشی بیماران سرطانی

توانبخشی بیماران سرطانی مانند حفظ قدرت عضلانی آنها، بهبود عملکرد ریه و ایجاد انگیزه در بیماران.

۱۳. کلاس های ارگونومیک

کارمندان اداری برای حفظ وضعیت بدنی خوب باید در کلاس های ارگونومیک شرکت کنند. هر شرکتی باید متخصص فیزیوتراپی داشته باشد.

آنها باید کلاس های ارگونومیک را به طور منظم ترتیب دهند.

کاربرد و فواید فیزیوتراپی ایرانیان در منزل- بهترین فیزیوتراپی در اصفهان

به صورت کلی برخی از کاربرد و فواید فیزیوتراپی – ایرانیان بهترین فیزیوتراپی در اصفهان را در درمان بیماری ها بیان کردیم که در زیر شما را با مهم ترین کاربرد و فواید فیزیوتراپی در منزل آشنا می کنیم :

  • دسترسی آسان به خدمات فیزیوتراپی : دیگر نیاز نیست بیمار به صورت حضوری به مرکز فیزیوتراپی برود ، فیزیوتراپیست همراه با تجهیزات ضروری و لازم به منزل بیمار می رود و خدمات فیزیوتراپی را در منزل بیمار رائه می دهد.
  • بیماران دارای محدودیت های حرکتی از خطرات احتمالی ناشی از حرکت دادن در امان خواهند. نوع قابل حمل دستگاه های فیزیوتراپی موجود است که توسط فیزیوتراپیست به منزل بیمار برده می شود تا اقداماتی که در مراکز فیزیوتراپی برای بیمار انجام می شود در منزل انجام شود.
  • با رفتن فیزیوتراپیست به منزل بیمار ، هزینه ای برای رفت و آمد به مراکز فیزیوتراپی پرداخت نمی شود.
  • بر خلاف کلینیک های فیزیوتراپی که فیزیوتراپیست به صورت همزمان به چندین بیمار رسیدگی می کند ، در صورت استفاده از خدمات فیزیوتراپی در منزل فیزیوتراپی به صورت خصوصی انجام می شود. در این روش فیزیوتراپ کلیه وقت  هر جلسه را برای یک بیمار اختصاص می دهد که این باعث می شود تاثیر بیشتری در درمان و رفع مشکل داشته باشد.
  • یکی از مهم ترین فواید فیزیوتراپی در منزل ، درمان به صورت خصوصی می باشد. با توجه به اینکه درمان به صورت خصوصی است تمرینات دقیق تری انجام می شود که باعث بهبودی سریعتر بیمار می شود.

کاربرد و فواید فیزیوتراپی چیست؟

مهمترین فایده فیزیوتراپی این است که فرد را به کیفیت زندگی بالاتری برساند، عملکرد را تا جایی که امکانپذیر هست به حد مطلوب برای آن فرد برساند (لزوما نه حد مطلوبی که برای همه آدم‌ها هست) و بتواند عملکرد را بهبود داده و حرکت بهتر شود و در نهایت کیفیت زندگی فرد بهتر شود.

بنابراین از کاربرد و فواید فیزیوتراپی هم افراد سالم می‌توانند بهره ببرند (برای پیشگیری از آسیب و نگه داشتن خودشان در بالاترین سطح عملکری) و هم افرادی که به نحوی آسیب خاصی داشتند. (برای برگشتن به بالاترین سطح عملکرد و فعالیت خودشان)

فیزیوتراپی هم در درمان و هم در پیشگیری از آسیب می‌تواند به شدت کمک کننده باشد. همچنین در پیشگیری از آسیب مجدد، برای افرادی که دچار عارضه و مشکلات خاصی شده‌اند مفید است.

روش‌ها و تکنیک‌های درمانی در فیزیوتراپی چیست؟

مانند بقیه حرفه‌ها که یک جعبه ابزاری با خودشان دارند، فیزیوتراپیست هم یک جعبه ابزاری با خودش دارد که با توجه به شرایط فرد و بیماری می‌تواند از جعبه ابزاری که در اختیارش هست، آن چیزی هایی که مورد نیاز است را بردارد تا بتواند افراد را درمان کند.

در این جعبه ابزار مهمترین چیز، تصمیم‌گیری آن فرد است که چه برنامه درمانی را طراحی کند و این که چه برنامه درمانی برای هر بیماری ریخته شود وابسته به این هست که از چه تکنیک‌هایی استفاده بکند.

تمرین درمانی

اولین و مهمترین این تکنیک‎ها شامل تمرین درمانی است.

یعنی فیزیوتراپیست با توجه به شرایط هر فرد تمریناتی را که برای بهبود حرکت، بهبود دامنه حرکتی، بهبود قدرت عضلات، بهبود وضعیت مفاصل و آن قسمت از بدن که مدنظر دارد را طراحی می‌کند و آموزش داده و این تمرینات را به عنوان درمان ارائه می‌دهد.

منوال تراپی

روش بعدی که جزو جعبه ابزار فیزیوتراپی هست، منوال تراپی هست. یعنی یک جاهایی علاوه بر این که ممکن است از سایر ابزارها استفاده شود، فیزیوتراپیست ملزم هست که از دستان خودش و یک سری تکنیک‌های دستی، ماساژ و موبیلیزیشن و … استفاده کند تا بتواند حرکت، قدرت و دامنه حرکتی را کمک کند تا سریعتر برای فرد ایجاد شود. پس این نیز قسمت مهمی از درمان است.

الکتروتراپی

بقیه ابزارها می‌رود جزو الکتروتراپی. الکتروتراپی شامل استفاده از دستگاه‌هایی است که به فرآیند درمان کمک می‌کنند و بهبود را سریعتر می‌کنند. همچنین درد را کم کرده و التهاب را بهبود می‌دهند و ترمیم را بیشتر می‌کنند که شامل یک سری دستگاه هست.

سایر تکنیک‌ها و ابزارها در ایرانیان بهترین فیزیوتراپی در اصفهان

یک سری ابزار دیگر هم وجود دارد. ابزارهای دستی مثل درای نیدلینگ، تیپینگ یا یک سری تکنیک‌های دیگر که فیزیوتراپیست تصمیم می‌گیرد با توجه به مشکلات هر فرد از آن استفاده بکند یا خیر.

مهمترین فایده فیزیوتراپی این است که فرد را به کیفیت زندگی بالاتری برساند، عملکرد را تا جایی که امکانپذیر هست به حد مطلوب برای آن فرد برساند .

کلینیک فوق تخصصی سلامتی، درمانی و فیزیوتراپی ایرانیان ،  بهترین فیزیوتراپی در اصفهان

به طور کلی، مجموعه سلامت ایرانیان بهترین فیزیوتراپی در اصفهان شامل :

کلینیک فیزیوتراپی ایرانیان    باشگاه بدنسازی ایرانیان    کلینیک لاغری و زیبایی ایرانیان    استخر آب درمانی ایرانیان    فروشگاه اینترنتی محصولات طبی و پزشکی  

فیزیوتراپی ایرانیان ، طی سال ها فعالیت همیشه در تلاش است تا خدمات زیر را ارائه نماید:

الکتروتراپی ، تکارتراپی ، مگنت تراپی ، فیزیوتراپی ورزشی ، لیزرتراپی ( لیزر پرتوان ) ، اولتراسوند US ،  فیزیوتراپی کمر ، فیزیوتراپی زانو ، فیزیوتراپی دست ، فیزیوتراپی گردن ، فیزیوتراپی سکته مغزی ، فیزیوتراپی پارکینسون ، فیزیوتراپی پا ، فیزیوتراپی درد پاشنه پا ، فیزیوتراپی خارپاشنه ،  فیزیوتراپی ACL ، فیزیوتراپی کف لگن ، فیزیوتراپی بارداری ، فیزیوتراپی کودکان ، ماساژ درمانی ، باشگاه ورزشی ، آب درمانی و … بخشی از خدماتی است که در کلینیک فیزیوتراپی ایرانیان ارائه می گردد.